ALBIRE DINTI PROFESIONALA

Profita acum de oferta noastra pentru albire dentara profesionala!

Albire dinti cu LASER Biolase – 1500 lei ACUM: 990 lei

ALBIREA DINTI PROFESIONALA

De ce sa alegicabinetele Dent Plus

Oferim pacientilor nostri tratamente adecvate, personalizate in functie de problemele specifice, precum si solutii complete de preventie, profilaxie si cosmetica dentara, prevenind ulterioarele afectiuni ce pun in pericol sanatatea dentara.

RATE FARA DOBANDA

Plata prin cardul de credit de la Banca Trabsilvania, 6 rate fara dobanda.

Suntem disponibili

Suntem gata să verificăm în cabinetele noastre orice problemă a dinților, în orice moment al zilei, chiar și în weekend și de sărbători.

Pacienti multumiti

Nu este doar o vorba. Parerile pacientilor vorbesc pentru noi.

Parerile Pacientilor

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.

CE ESTE ALBIREA DINTILOR

Ce este albirea dintilor?

Albirea dintilor sau albire dentara este procesul prin care dintii isi recapata culoarea alba. Albirea este necesara atunci cand dintii se ingalbenesc de-a lungul timpului.
Spre deosebire de tehnicile de albire dentara clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica Dent Plus se utilizeaza tehnica albirii cu Accelerator de Albire si Albirea cu Laser.

Albirea dintilor cu ajutorul lampii cu accelerator si albirea cu laser constau in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Albirea dintilor prin intermediul tratamentul profesional realizat in clinica dentara este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta tehnica poate da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

Rezultatele Noastre

Cateva din efectele albirii dentare cu laser sau lampa Zoom

ALBIRE DINTI CU LASER

Recomandata de cei mai buni medici stomatologi

Albire dinti cu LASER

Albirea dintilor cu LASER este dovedita stiintific ca fiind complet inofensiva fata de smalt, de aceea incurajam toti pacientii care se confrunta cu probleme de estetica dentara si se tem ca albirea dentara sa nu le afecteze smaltul, sa apeleze la aceasta procedura.

Clinica noastră ofera pacientilor sai cea mai moderna, eficienta si spectaculoasa metoda de albire a dintilor, si anume albirea dintilor cu LASER. Albirea dentara cu LASER-ul realizata de clinica stomatologica Dent Plus, reprezinta o procedura prin care ii oferim pacientului efectul de alb al dintilor printr-o procedura blanda, non-invaziva, fara sa afecteze smaltul dintelui.

Dorim sa informam pacientii nostri ca albirea dentara este o procedura care modifica nuanta dintilor si nu trebuie confundata cu procedurile de igienizare a dintilor, care implica detartrajul, periajul si airflow-ul.

Procedura de albire dentara cu LASER-ul este mult mai eficienta decat albirea dentara profesionala cu lampa accelerator de albire, deoarece necesita in mod obisnuit o singura sedinta de tratament pentru a obtine rezultatul dorit.

Pasii tratamentului de albire dinti cu LASER

Pentru inceput, se recomanda ca pacientul sa consulte medicul stomatolog pentru a stabili daca procedura de albire dentara laser este indicata in acel caz. Daca se stabileste necesitatea acesteia, de obicei este precedata de o sedinta de asanare a cavitatii bucale, care include detartraj ultrasonic, periaj profesional si airflow.

Recomandam albirea dintilor cu LASER, deoarece este o metoda rapida, care se efectueaza in aproximativ 30 de minute, spre deosebire de albirea dentara cu lampa UV, care necesita 1-3 sedinte, fiecare de cate 30 minute.

Pentru a alege tipul de albire dentara cel mai potrivit, recomandam pacientilor sa se sfatuiasca impreuna cu medicul dentist curant inainte de a se decide.

Albirea dintilor cu Laser
 Beneficiile albirii dentare cu laser

Beneficii albire dentara cu LASER

Aceasta metoda fiind una din cele mai moderne proceduri, ii ofera pacientului posibilitatea de a se bucura de efectele tratamentului timp indelungat.
Iata si cateva dintre beneficiile albirii dentare cu LASER:

 • zambet stralucitor si dinti mult mai albi de la prima sedinta;
 • eliminarea instanta a petelor si coloratiilor;
 • SINGURA ALBIRE DOVEDITA STIINTIFIC CA FIIND INOFENSIVA PENTRU SMALT;
 • o procedura fara durere;
 • servicii profesionale la cel mai bun raport calitate-pret.

Albirea dentara cu LASER comparativ cu albirea dentara clasica este o procedura non-invaziva, ce nu afecteaza smaltul dintilor, are un efect spectaculos si un grad de sensibilitate mai scazut in timpul si dupa procedura.

Recomandam cu incredere pacientilor nostri efectuarea unei proceduri de albire dentara cu LASER-ul, deoarece efectele sunt vizibile imediat.

De ce sa alegi albire dentara cu Laser

 • Cea mai moderna si eficienta procedura de albire a dintilor
 • Dinti albi in aproximativ 30 de minute
 • Actioneaza bland si nu afecteaza smaltul dintelui
 • Efecte de lunga durata
 • Este o procedura minim-invaziva
 • Sensibilitate mult scazuta a dintilor in timpul si dupa procedura, in comparatie cu procedeele clasice.
De ce sa alegi albirea dentara cu laser?

Intrebari Frecvente

Mai jos sunt cateva din multe intrebari pe care pacientii ni le pun atunci cand doresc sa afle mai multe despre alibirea dintilor.

Cât de eficientă este albirea profesională a dinților?

Albirea profesională a dinților poate ajuta dinții să devină cu opt sau nouă nuanțe mai albi decât înainte. Eficacitatea exactă a unei proceduri profesionale de albire a dinților depinde de starea dinților înainte de procedură.

Cu toate acestea, albirea profesională a dinților poate, în majoritatea cazurilor, readuce dinții la cea mai albă nuanță posibilă. De obicei, este asemănătoare cu culoarea dinților când pacientul era adolescent.

Albirea poate fi dăunătoare pentru dinții mei?

Procedura noastră profesională de albire a dinților nu are efecte adverse pe termen scurt sau lung.

Albirea profesională a dinților presupune interacțiunea cu smalțul dinților. Acesta este motivul pentru care mulți cred că pot exista unele efecte negative. Cu toate acestea, este complet sigur și nu modifică în niciun fel smalțul.

Materialele pe care le folosim sunt complet sigure, iar personalul nostru este atent pe parcursul fiecărui proces profesional de albire a dinților.

Albirea profesională a dinților este dureroasă?

În cele mai multe cazuri, o procedură profesională de albire a dinților este nedureroasă. Cu toate acestea, dacă aveți smalț slab, poate exista o anumită sensibilitate. Dacă acesta este cazul, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva zile.

În cele mai multe cazuri, medicul dentist vă va curăța dinții înainte de albire pentru a se asigura că smalțul este sănătos. Acest lucru ajută la prevenirea durerii sau a sensibilității în timpul și după procedură.

Cât de albi vor fi dinţii noştri în urma tratamentului?

Sunt foarte mulţi factori ce influenţează culoarea finală a dinţilor în urma tratamentului de albire:

 • În mod direct, culoarea dinţilor noştri este influenţată de genetica fiecăruia dintre noi
 • În mod indirect, stilul de viaţă pe care îl avem contribuie la schimbarea culorii dinţilor noştri. Astfel, un pacient care bea cafea zi de zi, fumează şi nu are o igienă orală corectă şi constantă, albul natural al dinţilor va suferi schimbări. Dinţii vor trece printr-un proces de îngălbenire, iar aspectul final al acestora va fi unul neglijent şi în acelaşi timp nesănătos.

În funcţie de aceşti factori importanţi şi de stadiul de îngălbenire a dinţilor pacientului, medicii noştri garantează eficienţa tratamentului, urmând ca pacientul să fie impresionat de rezultate.

Cât timp durează efectul tratamentului de albire?

Perioada de timp în care dinţii îşi vor păstra nuanţa de alb obţinută în urma tratamentului este influenţată de modul de alimentaţie a pacientului, stilul de viaţă, tabieturile şi igiena orală. Fumatul, cafeaua, mâncărurile şi băuturile ce au pigmenţi puternici, pot avea un efect negativ asupra culorii obţinute în urma albirii dintilor.

Tratamentele de albire a dintilor sunt concepute pentru a reduce petele. Dacă vă ingrijiți corect dinții și îi păstrați curați,  atunci procedurile stomatologice vor dura mai mult.

Cum pot menține dinții albi?

Cel mai bun mod de a-ți menține dinții albi și de a menține, de asemenea, o bună sănătate orală este să-i periezi cel puțin de două ori pe zi, să folosești ața dentară și să folosești apă de gură zilnic. Practicând o bună igienă orală, vă puteți asigura că smalțul rămâne puternic și nu se dezvoltă petele de pe dinți.

Evitați alimentele și băuturile dăunătoare pentru a vă asigura că dinții dumneavoastră rămân albi. De asemenea, asigurați-vă că vizitați regulat medicul dentist pentru verificările de rutină.

Noi te ajutam sa ai Dintii albi din nou!

990 lei pentru o albire dentară profesionala!

7 + 1 =

© 2022 Toate drepturile rezervate Dent Plus