Dinti ficsi in 24 orePRET IMBATABIL

Profita acum de oferta noastra pentru DINTI FICSI IN 24 DE ORE!
Oferim soluții de înlocuire a dinților care sunt fixe, rapide (mai putin de 24 de ore) și care au ca scop să se simtă și să funcționeze precum dinții naturali.

1. Dinti ficsi in 24 ore – All on 4  – vezi preț
2. Dinti ficsi in 24 ore – All on 6 – vezi preț

Plata se poate face in 6 rate egale, FĂRĂ DOBÂNDĂ.

Dinti ficsi in 24 ore - pret imbatabil!

Parerile Pacientilor

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.

Ce este Fast & Fixed

Ce este All-On-4?

Daca va confruntati cu pierderea dintilor, iar reabilitarea dentara necesita inserarea mai multor implanturi, medicul specialist in chirurgie dentara si implantologie ar putea sa va vorbeasca despre alegerea lucrarii fixe pe 4/6/8 implanturi – (All on 4 / All on 6).

Metoda „All On” consta in plasarea chirurgicala a 4 sau 6 implanturi de titan (sau alte materiale biocompatibile) intr-o pozitie strategica, pe care ulterior se poate atasa lucrarea dentara fixa. Numarul mic de implanturi scade durata interventiei chirurgicale si timpul de vindecare, facand aceasta tehnica de reabilitare orala foarte populara in randul pacientilor.

O lucrare fixa pe 4 implanturi permite ca implanturile și înlocuirile dentare corespunzătoare să fie atașate în aceeași zi. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de beneficiile funcționale și estetice ale noului dumneavoastră zâmbet după o singură programare la stomatologie cu sistemul de implant fix pe 4/6 implanturi.  În câteva ore, poți să ieși din clinica purtând un zâmbet atractiv, cu aspect mai sănătos și să-ți iei rămas bun de la problemele dinților lipsă!

Dinti ficsi in 24 ore:de cate implanturi e nevoie?

De obicei, 4 implanturi la mandibula (All-on-4– proteza fixa cu 4 implanturi) si 6 implanturi la maxilar (All-on-6– proteza fixa cu 6 implanturi) sunt suficiente pentru a oferi sustinere acestui tip de proteza fixa. Planul de tratament final si determinarea exacta a numarului de implanturi dentare necesare sustinerii acestei proteze totale fixe se bazeaza pe factorii biomecanici specifici fiecarei persoane. In urma unei investigatii cu ajutorul Computerului Tomograf, se stabilesc calitatea si cantitatea osului, apoi se iau in considerare starea arcadei opuse (daca exista dinti sau este edentata), fortele masticatorii generate si limitarile anatomice.

O proteza fixa pe implanturi presupune realizarea unor amprente initiale si post-operatorii. Lucrarile dentare sunt apoi ajustate pentru a obtine sustinere adecvata pentru buze, o muscatura corecta si un aspect estetic satisfacator.

Proteze dentare fixe All-on-4 / All-on-6
implant dentar All on 4

Cine poate opta pentru "Dinti ficsi in 24 ore"?

In general, pentru procedura “dinti ficsi in 24 de ore” pot opta:

 • pacientii care nu mai au niciun dinte pe arcada;
 • pacientii care au pierdut cei mai multi dinti;
 • pacientii care sufera de parodontoza intr-un stadiu avansat si risca sa-si piarda toti dintii;
 • pacientii care au proteza dentara mobila si o considera lipsita de confort;
 • pacientii care au multi dinti afectati de carii care nu au fost tratate la timp;
 • pacientii care doresc sa-si rezolve carentele dentare in cel mai scurt timp posibil si au nevoie de o solutie pe termen foarte lung.

Beneficii procedura "Dinti ficsi in 24 de ore"

 • o tehnică a implantologiei moderne, dezvoltată de producători premium din industria stomatologică;
• dispar vizitele lunare la stomatolog, pentru că tratamentul se desfășoară printr-o singură intervenție;
• indiferent de starea orală a pacientului, tratamentul este minim invaziv, nedureros, lipsit de orice disconfort;
• dispar cele 8 – 10 implanturi necesare pe fiecare arcadă;
• intervenția presupune inserarea a 6 implanturi la maxilar (All-on-6) și 4 la mandibulă (All-on-4);
• estetică îmbunătățită, deoarece implanturile obținute prin sistemul fast & fixed sunt aproape identice cu dantura naturală;
• masticația poate fi efectuată imediat după intervenție, în 3 ore;
• nu mai există neplăcerile și disconfortul cauzat de proteza mobilă, care nu garantează eficiență masticatorie și menține senzația de corp străin în cavitatea bucală.

Beneficii procedura "Dinti ficsi in 24 de ore"
Etape tratament All on 4 / All on 6

Etape tratament "Dinti ficsi in 24 de ore"

Tratamentul cu implant dentar “Dinti ficsi in 24 de ore” este unul de ultimă generație, care îți promite dinți ficși în cel mai scurt timp posibil – adică în mai puțin de 12 ore. O intervenție minim invazivă și complet nedureroasă, după vizita în cabinetul medicului specialist nu va trebui să te îngrijorezi cu privire la intervenții viitoare, tratamentul începând și terminându-se într-o singură ședință.

În varianta clasică de implant, adăugarea unei punți dentare poate fi realizată în aproximativ 4 luni; cu sistemul “Dinti ficsi in 24 de ore”, ai o dantură nouă și impecabilă în câteva ore. Iată care sunt etapele prin care vei trece pentru a ajunge la restaurarea orală completă:

 • Analize necesare și CT
 • Amprentarea
 • Refacerea arcadelor
 • Finalizarea tratamentului și montarea implantului definitiv

Ofertă specială: 35% REDUCERE

Atât metoda de implant All on 4, cât și cea de implant All on 6 reprezintă soluții optime de reabilitare orală completă cu proteze dentare fixe pe implanturi în cazul pacienților care și-au pierdut dinții. In cadrul clincii noastre utilizăm exclusiv implanturi premium de calitate superioară, cu un raport optim calitate/preț.
Vezi prețurile noastre pentru cele 2 etape: etapa chirurgicală și etapa finală (după 6 luni).

All on 4

11.990lei

Cu protezare provizorie

 • Anestezii & Extracții dentare
 • Inserare 4 implanturi dentare
 • Lucrare provizorie în 24 de ore
 • Control și scos fire

All on 6

15.990lei

Cu protezare provizorie

 • Anestezii & Extracții dentare
 • Inserare 6 implanturi dentare
 • Lucrare provizorie în 24 de ore
 • Control și scos fire

All on 4

7.990lei

Cu protezare finală

 • Lucrare protetică definitivă fixă

All on 6

9.990lei

Cu protezare finală

 • Lucrare protetică definitivă fixă

Intrebari Frecvente

Mai jos sunt cateva din multe intrebari pe care pacientii ni le pun atunci cand doresc sa afle mai multe despre protezele dentare elastice

Pot fuma dupa montarea implanturilor All on?

E recomandată evitarea fumatului, deoarece nicotina afectează vindecarea de după operație; mai mult de atât, fumatul are efect negativ și în ceea ce privește osteointegrarea, transformând integrarea osoasă într-un proces mult mai îndelungat.

Trebuie sa urmez un tratament dupa montarea implantului?

Nu e necesar niciun fel de tratament după montarea implantului Fast & Fixed, fiind un proces rapid, modern și o soluție inovativă pentru pacienții care vor o dantură fixă într-o singură zi, fără vizite la stomatolog în fiecare lună sau un tratament separat.

Exista limita de varsta pentru aplicarea metodei "dinti ficsi in 24 ore"?

Unul dintre avantajele implantului dentar rapid este faptul că nu dispune de limită de vârstă. Acesta poate fi aplicat oricărui pacient care are probleme semnificative cu dantura, fie că vorbim de lipsa dinților, proteze dentare, dentiție defectuoasă.

Ce ai voie sa mananci dupa tratamentul "Dinti ficsi in 24 de ore"?

În primele ore de la aplicarea lucrării provizorii, e indicat să consumi alimente moi; după aceea, pot fi reluate obiceiurile alimentare obișnuite, dar ideal ar fi ca alimentele tari să fie evitate, pentru a nu aplica presiune asupra danturii.

De cate tipuri este implantul dentar "dinti ficsi in 24 de ore"?

Exista 2 tipuri de implant dentar All on 4 / All on 6:

 • Implanturi dentare All on 6 (6 implanturi): pentru maxilarul superior. 2 implanturi sunt asezate oblic, pentru asigurarea stabilitatii, 4 implanturi sunt inserate vertical.
 • Implanturi dentare All on 4 (4 implanturi): pentru mandibula.

Rezultatele Noastre

Echipa Dent PLUS este formata din medici implantologi cu o ampla experienta. Clinica dispune de toate specializarile stomatologiei in aceeasi locatie, astfel incat sa iti eficientizam timpul de tratament.

Toti pacientii care opteaza pentru tratamentul Fast and Fixed beneficiaza de pasaportul de implant. In cadrul clinicii, echipa de implantologie a realizat peste 2.000 de reabilitari dentare complexe si a inserat peste 5.000 de implanturi dentare.

Implant dentar Fast & Fixed - InainteImplant dentar Fast & Fixed - Dupa
Implant dentar Fast & FixedImplant dentar Fast & Fixed
Implant dentar Fast & FixedImplant dentar Fast & Fixed
Implant dentar Fast & FixedImplant dentar Fast & Fixed

De ce sa alegicabinetele Dent Plus

Oferim pacientilor nostri tratamente adecvate, personalizate in functie de problemele specifice, precum si solutii complete de preventie, profilaxie si cosmetica dentara, prevenind ulterioarele afectiuni ce pun in pericol sanatatea dentara.

RATE FARA DOBANDA

Plata prin cardul de credit de la Banca Trabsilvania, 6 rate fara dobanda.

Suntem disponibili

Suntem gata să verificăm în cabinetele noastre orice problemă a dinților, în orice moment al zilei, chiar și în weekend și de sărbători.

Pacienti multumiti

Nu este doar o vorba. Parerile pacientilor vorbesc pentru noi.

Dinti ficsi in 24 oreFa o programare acum!

Completeaza formularul pentru detalii!

6 + 11 =

© 2022 Toate drepturile rezervate Dent Plus