Estetica dentara

Stomatologia traditionala are ca centru de interes igiena orala, tratarea si prevenirea aparitiei a diferite afectiuni ale danturii. Daca acestea se refera mai degraba la aspecte care tin de starea de sanatate a dintilor si includ tratamente care sunt necesare in acest sens, in completare vine estetica dentara. Aceasta ramura a stomatologiei pune la dispozitie o gama de servicii optionale, dedicate exclusiv celor care doresc sa-si infrumuseteze zambetul.

Nu este o noutate faptul ca astazi din ce in ce mai multi oameni apeleaza la servicii de estetica dentara, o ramura a stomatologiei care isi propune imbunatatirea si restaurarea aspectului danturii. Inovatiile in domeniul esteticii dentare cuprind o gama larga si variata de interventii inovative, care vin in ajutorul tuturor celor care isi doresc un zambet frumos si dinti sanatosi.

Estetica dentara consta intr-o serie de proceduri si interventii stomatologice cu ajutorul carora pot fi corectate diferitele imperfectiuni ale danturii. Rezultatul il reprezinta un zambet natural, frumos si stralucitor, obtinut in urma planificarii atente a unui tratament personalizat.

Durata interventiilor si tratamentelor variaza in functie de tipul procedurii si de specificitatea fiecarui caz in parte. Un factor de influenta cu o pondere mare il reprezinta starea dintilor inainte de tratament. Rezultatele obtinute sunt, de fiecare data, estetice si de durata.

Servicii de estetica dentara

Durata tratamentelor incluse in estetica dentara variaza in functie de procedurile alese:

  • Tratamente de albire a dintilor, care iti vor readuce zambetul pe buze. Procedurile sunt nedureroase, timpul tratamentului este redus, iar rezultatele imediate. Specialistii nostri iti pun la dispozitie doua tratamente pentru albirea dentara: albire endodontica si albire profesionala cu lampa UV.
  • Fatete dentare: o solutie de lunga durata, inovativa si minim invaziva pentru corectarea danturii frontale. Procedura consta in aplicarea unor fatete realizate din oxid de zirconiu sau ceramica pe suprafata exterioara a dintilor. In urma tratamentului, culoarea si forma dintilor va fi modificata, astfel incat sa obtii un zambet luminos si sanatos.
  • Proteze dentare: structurile proteice, mobile sau fixe, vin in ajutorul pacientilor cu dinti lipsa. Procedura standard de realizare a protezelor dentare consta in efectuarea unor serii de amprente si masuratori pentru stabilirea exacta a dimensiunii si formelor protezei.
  • Coroane dentare: prin intermediul acestora se pot restaura dintii care au suferit diferite traumatisme, astfel incat sa-si recapete aspectul si functionalitatea.
  • Bijuterii dentare: pentru aceia care isi doresc sa atraga atentia printr-un zambet radiant, exista posibilitatea de a opta pentru accesorii dentare de diferite forme, culori sau dimensiuni, in functie de gusturi si preferinte.

 

 

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA O CONSULTATIE!

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp.

TE ASTEPTAM!

DENTPLUS VETERANILOR

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 55A, Bl. 17A, Bucuresti

DENTPLUS GORJULUI

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 69, Bl. 5P, Bucuresti

DENTPLUS CRANGASI

Strada Olanesti Nr. 2, Bl. 43, Scara 1, Bucuresti

Cabinet Stomatologic Dentplus

© 2016 Dent Plus. Toate drepturile rezervate.