Estetica faciala

Iti oferim posibilitatea de a-ti imbunatati imaginea, prin intermediul unor proceduri non-chirurgicale. Obiectivul acestora este de a reda chipului tineretea si vitalitatea, pentru ca tu sa fii cu zambetul pe buze mereu.

O data cu trecerea timpului, pielea isi pierde elasticitatea ca urmare a scaderii treptate a nivelului de acid hialuronic produs de organism. Astfel ca apar:

  • ridurile;
  • pierderea volumului tesuturilor fetei si a buzelor;

Stim ca tineretea fara batranete este numai un basm dar, cu toate acestea, putem cel putin incetini imbatranirea tenului cu ajutorul esteticii faciale.

Principalele tehnici de infrumusetare fara bisturiu, utilizate in tratamentele de estetica faciala, sunt: terapia vampir (PRP) ce presupune injectarea de plasma, injectarea de acid hialuronuic si injectarea cu botox (toxina botulinica). Vezi aici ce presupune fiecare dintre aceste tehnici!

Servicii de estetica faciala

  • Umplerea ridurilor cu acid hialuronic: interventia va diminua aspectul neplacut al ridurilor, sporind elasticitatea si fermitatea pielii;
  • Marirea buzelor cu acid hialuronic: procedura consta in injectarea de acid hialuronic pentru accentuarea buzelor, o solutie sigura si necostisitoare, cu un rezultat estetic de durata;
  • Marirea pometilor cu ucid hialuronic este o metoda de rejuvenare faciala, cu rezultate imediate. In urma interventiei, volumul pometilor va creste, acest lucru redand fetei aspectul tanar.

PRP – Terapia vampir sau Terapia Dracula

Acid Hialuronic – ce este si cum se utilizeaza

Botox – ce este si cum se utilizeaza

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA O CONSULTATIE GRATUITA!

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp.

TE ASTEPTAM!

DENTPLUS VETERANILOR

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 55A, Bl. 17A, Bucuresti

DENTPLUS GORJULUI

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 69, Bl. 5P, Bucuresti

DENTPLUS CRANGASI

Strada Olanesti Nr. 2, Bl. 43, Scara 1, Bucuresti

Cabinet Stomatologic Dentplus

© 2016 Dent Plus. Toate drepturile rezervate.