IMPLANT DENTAR BUCURESTI

Profita acum de oferta noastra pentru implant dentar in Bucuresti!

PACHET OFERTA IMPLANT DENTAR IZEN

  • prima vizită
  • un implant dentar
  • intervenție cu anestezie locală

Cost pachet: 1500 lei 990 lei

Implant dentar Bucuresti

Parerile Pacientilor

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.

De ce sa alegicabinetele Dent Plus

Pacienții au siguranța unui diagnostic corect, bazat pe experiența unei echipe medicale de elită (estetică dentară endodonție, protetică, parodontologie etc). La Dent Plus colaborăm cu cei mai buni producători de implanturi dentare din lume, folosim cele mai moderne tehnologii si materiale.

RATE FARA DOBANDA

Plata prin cardul de credit de la Banca Trabsilvania, 6 rate fara dobanda.

Suntem disponibili

Suntem gata să verificăm în cabinetele noastre orice problemă a dinților, în orice moment al zilei, chiar și în weekend și de sărbători.

Pacienti multumiti

Nu este doar o vorba. Parerile pacientilor vorbesc pentru noi.

Ce este un implant dentar

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este o piesa din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut.

Implanturile dentare sunt indicate la toate categoriile de varsta, de la 18 ani pana la varste foarte inaintate, fiind cea mai buna solutie de reconstructie a dintilor pierduti, in majoritatea cazurilor.

Veti simti implantul exact la fel ca pe ceilalti dinti si nimeni nu va observa diferenta fata de dintii naturali.

Succesul unui tratament cu implanturi dentare tine, in primul rand, de pregatirea si experienta medicului implantolog, apoi de tehnicile si materialele utilizate. La Dent Plus iti punem la dispozitie o echipa de medici implantologi de elita, cu o vasta experienta, o echipa atenta la cele mai mici detalii.

Implant dentar avantaje & beneficii

Implanturile dentare au numeroase avantaje, de la aspectele de ordin estetic la cele legate de sănătate, însă cele mai importante sunt următoarele:

  • Imită perfect dinții naturali;
  • Au o durată foarte lungă de viață;
  • Protejează întreaga dantură de la degradare;
  • Intervenția este minimum invazivă (dinții vecini nu sunt afectați);
  • Se pot insera într-o singură zi;
  • Intervenție fără operație, fără tăieturi cu ajutorul ghidului chirurgical, care permite realizarea lucrării dentare cu un grad înalt de precizie.

Cateva din beneficiile tratamentului cu implant dentar:

  • Stopează atrofia osoasă și boala parodontală;
  • Previne deplasarea dinților și retracția gingiei;
  • Alternativă pentru varianta de punte dentară;
  • Asigură masticația similară cu cea a dinților naturali;
  • Este biocompatibil cu organismul;
  • Este ușor de curățat;
  • Este o soluție rezistentă pe termen lung.
Implant dentar avantaje & beneficii
Cine poate beneficia de implanturi dentare

Cine poate beneficia de implanturi dentare?

Orice pacient cu o stare rezonabil buna de sanatate, caruia medicul stomatolog ii indica implantul dentar si care are indeajuns tesut osos pentru a se putea insera respectivul implant.

Candidatul ideal pentru un implant dentar este pacientul tinar 25-35 ani in stare deplina de sanatate, cu lipsuri dentare multe in special lipsa stilpilor posteriori de sustinere.

Exista numerosi pacienti care nu accepta tratamentul cu implant dentar din cauza asa-zisei respingeri a implantului de catre organism. Un implant dentar este doar un surub din titan de inalta puritate. Acest metal este ales special pentru ca are o capacitate foarte mare de a fi acceptat de organism.

Rata de succes inregistrata pentru implant dentar, pe plan mondial, este de peste 95-97% dupa 5 ani, similara cu cea pentru orice alta manopera stomatologica (obturatie, obturatie de canal, lucrare protetica etc.).

Tipuri de implanturi dentare

  1. Mini-implanturi dentare – acestea sunt implanturi foarte subtiri, ce se utilizeaza in spatii inguste sau ca implanturi provizorii. Acestea ajuta la stabilizarea protezelor mobile sau la fixarea lucrarilor provizorii. Grosimea lor este intre 1.8-3 mm.
  2. Implanturi dentare clasice – sunt mai mari ca dimensiune, avand in jur de 3-5 mm grosime si 15 mm inaltime. Acestea sunt cele mai utilizate implanturi dentare, potrivite pentru inlocuirea unui singur dinte lipsa, a mai multora sau a tuturor dintilor lipsa. Ele sunt recomandate pentru sustinerea lucrarilor protetice fixe, obtinandu-se rezultatele dorite de pacient.
  3. Implanturi dentare de tip Fast & Fixed – sunt implanturi care se insereaza in zone anatomice cu os dur si in pozitii care pot sustine o lucrare fixa cu ajutorul unui numar mai mic de implanturi (6 la maxilar si 4 la madibula), putandu-se atasa imediat o lucrare fixa provizorie.
  4. Implanturi dentare zigomatice – aceste implanturi au cele mai mari dimensiuni si se folosesc doar in cazurile speciale in care cantitatea de os alveolar nu este suficienta pentru sustinerea unei lucrari fixe. Ele se insereaza deasupra osului maxilar si se ancoreaza in oasele pometilor – oasele zigomatice, de unde si numele implanturilor.
Tipuri de implanturi dentare
Cum se ingrijesc implanturile dentare?

Cum se ingrijescimplanturile dentare?

Succesul tratamentului cu implanturi dentare pe termen lung depinde crucial de modul in care acestea sunt intretinute si igienizate. Intretinerea sa face atat la domiciliu cat si profesional, in cabinetul dentar, din 6 in 6 luni, asistati de personal calificat (medic sau igienist familiarizat cu igienizarile implanturilor). Se utilizeaza tehnologie speciala (aparate speciale care nu traumatizeaza gingia din jurul implantului, anse care nu zgarie titanul si nu produc traumatisme ireversibile prin vibratii necontrolate pe implant). Cateva sfaturi pentru ingijire si intretinere:

  • Mancati orice aliment insa cu putina grija! 
  • Opriti sau macar reduceti fumatul!
  • Nu folositi periute de dinti electrice care vibreaza!
  • Nu utilizati ata dentara in jurul implantului!

Rezultatele Noastre

Cateva din cazurile pacientilor care au apelat la implant dentar in clinicile Dent Plus Bucuresti.

Pacient implant dentarPacient implant dentar
Pacient implant dentarPacient implant dentar
Pacient implant dentarLucrare implanturi dentare
Pacient implant dentarPacient implant dentar

Intrebari Frecvente

Mai jos sunt cateva din multe intrebari pe care pacientii ni le pun atunci cand doresc sa afle mai multe despre protezele dentare elastice

Ce analize sunt necesare pentru implant dentar ?

In vederea realizarii operatiei de inserare a implantului sunt necesare urmatoarele analize: timp de sângerare, timp de coagulare, hemoleucograma, glicemir, colesterol, uree, calcemie, transaminaze.

Cât durează inserarea unui implant?

Daca osul este suficient de gros/rezistent, durata operatiei de inserare a unui implant este de aproximativ 20 de minute, timpul fiind mai mare daca este nevoie de aditie de os sau de alte procedee suplimentare, cum ar fi sinus lifting intern sau extern etc.

In cazul restaurarilor dentare totale cu lucrari fixe, durata necesara inserarii implanturilor este de circa 2 ore pentru mandibula si 3 ore pentru maxilar, in general.

Implantul dentar este dureros?

Prin tehnica de inserare a implantului pe care o folosim, pacientii nostri nu resimt niciun disconfort in timpul operatiei, nici dupa. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa interventie, urmand tratamentul prescris de medicul specialist. Majoritatea pacientilor au relatat faptul ca nu au simtit nicio durere, nici in timpul procedurii, nici in zilele imediat urmatoare.

Cat rezista un implant dentar?

Implanturile dentare pot rezista timp indelungat, studiile realizate pe termen lung pe pacientii cu edentatie totala (fara nici un dinte) aratand o rata de succes de peste 93-95%.

Acestea rezista in os foarte multi ani (20 de ani sau chiar mai mult), in conditiile in care sunt ingrijite corespunzator la domiciliu, iar pacientul se prezinta periodic la cabinetul stomatologic pentru igienizari profesionale (la 6 luni).

Pot face implant dacă am parodontoza?

Boala parodontala sau parodontoza netratata la timp poate duce la pierderea dintilor. Totusi, persoanele afectate de parodontoza pot beneficia de implanturi pentru a se bucura de dinti ficsi si zambet estetic si sanatos.

IMPLANT DENTARFa o programare acum!

Completeaza formularul pentru detalii!

1 + 10 =

© 2022 Toate drepturile rezervate Dent Plus