0787 670 610

L – V: 08.00 – 20.00, S-D: 08.00 – 14.00

Implant dentar NEOBIOTECH

1490 LEI

Reducere de la 2500 lei.

Implant dentar NEOBIOTECH

1490 LEI

Reducere de la 2500 lei.

Implantul dentar

Implantul dentar este soluția optimă pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți.

Procedura constă în introducerea unui implant dentar ce va înlocui rădăcina dintelui pierdut, realizat din material de tip titan biocompatibil.

Intervenția nu este dureroasă, având loc în urma administrării unui anestezic local. În ceea ce privește durata procedurii, ea variază în funcție de numărul de implanturi și complexitatea lor.

PACHET OFERTA IMPLANT DENTAR NEOBIOTECH

 • prima vizită
 • un implant dentar
 • intervenție cu anestezie locală

Cost pachet: 1490 lei

Proteza pe implanturi

Proteza dentara cu capse reprezinta o alternativa la protezele clasice si este preferata in cazul persoanelor care si-au pierdut din diferite motive toti dintii sau in cazul celor carora osul a fost resorbit semnificativ.

Proteza dentara cu capse se poate indeparta usor pentru igienizare si este mult mai confortabila decat proteza dentara mobila. Stabilitatea acestui tip de proteze este data de capsele care se cimenteaza pe dinti, radacinile dentare restante sau pe implanturi.

Intervenția nu este dureroasă, având loc în urma administrării unui anestezic local. În ceea ce privește durata procedurii, ea variază în funcție de numărul de implanturi și complexitatea lor.

PACHET OFERTA “PROTEZA PE IMPLANT”

 • prima vizită
 • 4 implanturi dentare
 • bont bila
 • capsa bont bila
 • proteza pentru lucrarea finala 

Cost pachet: 13.990 lei

Se achita în 2 rate :
Rata 1 – In prima etapa, la inserarea implanturilor dentare, se achita suma de 6990 lei.
Rata 2 – Dupa 4 luni de la etapa chirurgicala se achita suma de 7000 lei.

Cu noii dumneavoastra dinți, veți avea o capacitate de mestecat de 90-95% restaurată și veți putea să vă bucurați cu multă încredere de alimentele pe care le iubiți.

Vorbiți cu încredere, zâmbiți cu mândrie, mâncați fără probleme

Intrebari frecvente

 

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

Ce se intampla daca am un dinte lipsa?

Stiati ca un adult cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani are in medie trei sau mai multi dinti deteriorati sau care lipsesc in totalitate? Cei care se confrunta cu unul sau mai multi dinti lipsa stiu ca exista o multime de motive pentru a corecta aceasta problema. In primul rand, un spatiu prea mare intre dinti poate afecta modul in care vorbim sau mancam.

Cea mai cunoscuta procedura pentru a rezolva problema dintilor lipsa este – IMPLANTUL. Acesta este reprezentat de un dispozitiv de tip surub realizat din titan introdus in os, care inlocuieste radacina dintelui lipsa si peste care se face o coroana dentara.

Implantul dentar necesita o igienizare atenta, iar durata de pastrare a implantului este mai mare daca sunt respectate recomandarile medicului legate de controalele periodice realizate din 6 in 6 luni si renuntarea la fumat.

Beneficiile aduse de implantul dentar

Pe langa beneficiul evident de a inlocui un dinte lipsa, implantul dentar are avantajul de a stopa pierderea de masa osoasa si de a preveni alterarea profilului fetei cauzat de pierderea osoasa. Pe termen lung dispar multe din riscurile si disconfortul asociate metodelor de protezare traditionale (riscul de carii, deteriorarea structurii osoase, distrugerea dintilor invecinati, necesitatea folosirii permanente a adezivilor pentru proteza etc.).

Confortul pacientului dupa tratament este maxim: veti putea vorbi si manca incomparabil mai bine. Mai mult decat atat, rata de succes a implanturilor dentare moderne este aproape totala.

Care este durata de viata a unui implant?

Implanturile dentare sunt extrem de durabile. Daca sunt îngrijite corect, le puteti avea toata viata.

Care sunt etapele inserarii unui implant dentar?

Se incepe cu un prim consult amanuntit in care se evalueaza starea de sanatate a caviatii bucale dar si a afectiunilor generale. Ar fi de preferat ca pacientul sa se prezinte deja cu o radiografie panoramica recenta, nu mai veche de 6 luni. Pentru a putea insera un implant dentar trebuie sa prezentati examenul medical, dovedind prin acesta, faptul ca sunteti un pacient apt, prin rezultatul urmatoarelor analize:

 • Hemoleucograma
 • Glicemie
 • Calcemie
 • Colesterol
 • Timpi de sangerare
 • Timpi de coagulare
 • Acid uric
 • Uree
 • VSH

In etapa finala a investigatiilor radiologice, pacientul este supus examenului de Computer Tomograf (CT) . Acesta din urma ne da informatii asupra tesutului osos si vom putea stabili cu certitudine posiblitatea aplicarii sau nu a implanturilor. Tot in urma acestei evaluari se stabileste si daca sunt necesare proceduri suplimentre precum: aditii si reconstructii osoase ori sinus lift.

 

Interventia de inserare a implantelor nu este dureroasa, se realizeaza in cele mai multe cazuri sub anestezie locala. Acest tip de anestezie este foarte eficient oferindu- i medicului posibilitate de a comunica in permanenta cu pacientul. Exista situatii cand se poate recurge la anestezie prin sedare intravenoasa; tehnica folosita de obicei in cazul pacientilor foarte anxiosi sau care sunt supusi unor interventii mai invazive si complexe de lunga durata. Anestezia generala se foloseste in mod exceptional in implantolgia orala, in cazuri particulare.

Durata operatiei variaza in functie de numarul implanturilor ce trebuie inserate si complexitatea cazului tratat in acel moment. In medie am putea porni de la un minim de 45 minute si pana la cateva ore.

PACIENTI

Recomandari

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.

Fa o programare

Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp de un reprezentant al clinicii.

Daca ai o urgenta sau preferi sa suni,
te rugam sa utilizezi numarul de telefon:

2 + 15 =