PROTEZA FIXA CU 4 IMPLANTURI

Profita acum de oferta noastra pentru proteza fixa cu 4 implanturi!

 • prima vizită
 • 4 implanturi dentare
 • bont bila
 • capsa bont bila
 • proteza pentru lucrarea finala 

Cost pachet:  13.990 lei

Se achita în 2 rate :
Rata 1 – in prima etapa, la inserarea implanturilor dentare, se achita suma de 6990 lei.
Rata 2 – dupa 4 luni de la etapa chirurgicala se achita suma de 7000 lei.

Proteza fixa cu 4 implanturi

Parerile Pacientilor

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.

Ce este proteza fixa pe implanturi

Ce este proteza fixacu 4 implanturi?

O proteza dentara fixa pe implanturi este complet ancorata si sustinuta de implanturi dentare, putand fi decimentata sau desurubata de medicul specialist pentru igienizarea periodica.

Pe langa faptul ca permit inlocuirea tuturor dintilor dintr-o arcada dentara, implanturile dentare ajuta la prevenirea pierderilor osoase care se produc odata cu pierderea dintilor. Cand nu exista dinti, mandibula nu are niciun rol functional, ceea ce duce la deteriorarea acesteia. Aceasta contractie a maxilarului are consecinte estetice (provocand un aspect imbatranit), in special atunci cand lipsesc toti dintii. Odata cu utilizarea protezelor insurubate pe implant, osul este stimulat, pastrand suportul facial.

O proteza fixa sustinuta de implant poate inlocui atat dintii, cat si tesutul gingiilor. Arata si actioneaza ca dintii naturali. Proteza ramane in siguranta chiar si atunci cand mesteci si vorbesti, fiind cimentata sau insurubata pe implanturi. In plus, aceasta nu permite miscarea si deplasarea dintilor naturali opusi, protejand muscatura si articulatia maxilarului.

Proteze dentare fixe: All-on-4 sau All-on-6?

De obicei, 4 implanturi la mandibula (All-on-4– proteza fixa cu 4 implanturi) si 6 implanturi la maxilar (All-on-6– proteza fixa cu 6 implanturi) sunt suficiente pentru a oferi sustinere acestui tip de proteza fixa. Planul de tratament final si determinarea exacta a numarului de implanturi dentare necesare sustinerii acestei proteze totale fixe se bazeaza pe factorii biomecanici specifici fiecarei persoane. In urma unei investigatii cu ajutorul Computerului Tomograf, se stabilesc calitatea si cantitatea osului, apoi se iau in considerare starea arcadei opuse (daca exista dinti sau este edentata), fortele masticatorii generate si limitarile anatomice.

O proteza fixa pe implanturi presupune realizarea unor amprente initiale si post-operatorii. Lucrarile dentare sunt apoi ajustate pentru a obtine sustinere adecvata pentru buze, o muscatura corecta si un aspect estetic satisfacator.

Proteze dentare fixe
Proteza fixa cu 4 implanturi

Cand este recomandata proteza fixa cu 4 implanturi?

Proteza fixa pe implanturi este recomandata in cazul:

• pacienților cu pierderi mari de os, în special în zona laterală, care nu le permit inserarea unui număr corespunzător de implanturi pentru a realiza o lucrare fixă
• persoanelor cu pierderi moderate de os care nu permit inserarea unor implanturi de dimensiuni adecvate, necesare susținerii unei punți fixe
• pacienților ce doresc să evite proceduri complexe și/sau costisitoare de adiție osoasă
• persoanelor purtătoare de proteze dentare mobile clasice
• persoanelor ce doresc o soluție de tratament satisfăcătoare atât estetic, cât și funcțional, dar cu un cost semnificativ mai mic decât al unei opțiuni fixe

Cum îngrijim o proteză fixa pe implanturi?

Proteza pe implanturi are nevoie de o îngrijire atentă, dar destul de simplă. Dinții artificiali, ca și cei naturali, trebuie periați de 2 ori pe zi. Este important să se acorde atenție plăcii bacteriene și resturilor alimentare prinse de sistemele de fixare.

Pe lângă îngrijirea individuală a dinților este necesară profilaxia profesională de cel puțin 2 ori pe an.
Dacă respectați toate aceste indicații veți putea folosi proteza pentru o lungă perioadă.

Cum ingrijim o proteza fixa pe implanturi

Intrebari Frecvente

Mai jos sunt cateva din multe intrebari pe care pacientii ni le pun atunci cand doresc sa afle mai multe despre protezele dentare elastice

Cate implanturi sunt necesare pentru o proteza fixa?

De obicei, 4 implanturi la mandibula (All-on-4 – proteza fixa cu 4 implanturi) si 6 implanturi la maxilar (All-on-6 – proteza fixa cu 6 implanturi) sunt suficiente pentru a oferi sustinere acestui tip de proteza fixa.

Cum se igienizeaza proteza fixa pe implant?

Proteza pe implanturi are nevoie de o îngrijire atentă, dar destul de simplă. Dinții artificiali, ca și cei naturali, trebuie periați de 2 ori pe zi. Este important să se acorde atenție plăcii bacteriene și resturilor alimentare prinse de sistemele de fixare.

Daca am pierdere osoasa mare, pot beneficia de proteza fixa?

Proteza fixa pe implant se adreseaza in specialpacienților cu pierderi mari de os, în special în zona laterală, care nu le permit inserarea unui număr corespunzător de implanturi pentru a realiza o lucrare fixă.

Care este diferenta intre proteza fixa pe implanturi si proteza pe capse?

Pentru proteza fixa pe implanturi sunt necesare un numar mai mare de implanturi: 4 implanturi la mandibula (All-on-4 – proteza fixa cu 4 implanturi) si 6 implanturi la maxilar (All-on-6 – proteza fixa cu 6 implanturi). In comparatie cu aceasta, pentru proteza pe capse sunt necesare un numar mai redus de implanturi (minimum 2 implanturi dentare ) pentru o functionare corecta pe termen lung.

Ce interventii sunt necesare pentru proteza pe implant?

Interventiile necesare pentru proteza fixa pe implant sunt urmatoarele:

 • consultatie
 • analize si CT,
 • amprentarea,
 • interventia chirurgicala,
 • refacerea arcadelor (osteointegrarea)
 • finalizarea tratametului cu proteza dentara.

Ce am voie sa mananc dupa inserarea implanturilor dentare??

În primele ore de la aplicarea lucrării provizorii e indicat să consumi alimente moi; după aceea, pot fi reluate obiceiurile alimentare obișnuite, dar ideal ar fi ca alimentele tari să fie evitate, pentru a nu aplica presiune asupra danturii.

Rezultatele Noastre

Cateva din cazurile pacientilor care au apelat la proteze dentare elastice

Pacient proteza dentară fixaProteza dentară fixa pe implanturi
Pacient proteza dentară fixaProteza dentara fixa
Pacient proteza dentară fixaProteza dentară fixa pe implanturi
Pacient proteza dentară flexibilăProteza dentară flexibilă

De ce sa alegicabinetele Dent Plus

Oferim pacientilor nostri tratamente adecvate, personalizate in functie de problemele specifice, precum si solutii complete de preventie, profilaxie si cosmetica dentara, prevenind ulterioarele afectiuni ce pun in pericol sanatatea dentara.

RATE FARA DOBANDA

Plata prin cardul de credit de la Banca Trabsilvania, 6 rate fara dobanda.

Suntem disponibili

Suntem gata să verificăm în cabinetele noastre orice problemă a dinților, în orice moment al zilei, chiar și în weekend și de sărbători.

Pacienti multumiti

Nu este doar o vorba. Parerile pacientilor vorbesc pentru noi.

Proteza fixa pe implanturiFa o programare acum!

Completeaza formularul pentru detalii!

10 + 12 =

© 2022 Toate drepturile rezervate Dent Plus