Lista de preturi

La DentPlus nu veti avea parte de surprize neplacute. Toti pacientii nostri beneficiaza de consultatie gratuita, in urma careia se va stabili tratamentul individualizat, in functie de specificul fiecarei afectiuni in parte. O data cu acesta, echipa noastra va va informa pretul estimativ al procedurilor. El va include costul procedurilor si a tuturor materialelor care vor fi utilzate in diferite stadii ale interventiei.

In ambianta moderna a clinicii noastre, dotata cu unele dintre cele mai performante echipamente, va veti bucura de servicii de cea mai buna calitate, interventii sigure si materiale calitative, la preturi accesibile. De asemenea, din grija pentru sanatatea pacientilor nostri, punem la dispozitie modalitati de plata flexibile, printre care si plata serviciilor in rate egale, fara dobanda.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre proceduri si pretul acestora puteti descarca lista noastra de preturi sau ne puteti contacta prin e-mail sau telefonic. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

Servicii oferite

N

CHIRURGIE ORALA

N

ODONTERAPIE

N

CHIRURGIE PARODONTALA

N

PEDODONTIE

N

PROFILAXIE

N

ORTODONTIE

N

COSMETICA DENTARA

N

ESTETICA FACIALA

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA O CONSULTATIE!

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp.

TE ASTEPTAM!

DENTPLUS VETERANILOR

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 55A, Bl. 17A, Bucuresti

DENTPLUS GORJULUI

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 69, Bl. 5P, Bucuresti

DENTPLUS CRANGASI

Strada Olanesti Nr. 2, Bl. 43, Scara 1, Bucuresti

Cabinet Stomatologic Dentplus

© 2016 Dent Plus. Toate drepturile rezervate.