TEHNOLOGIE

Tehnologii digitale

Stomatologia digitala, care inglobeaza o serie de tehnologii de ultima generatie, nu mai este de cativa ani o moda, ci o necesitate, oferind avantaje semnificative fata de medicina dentara conventionala: tratament mai eficient si mai precis si un nivel de predictibilitate mult mai ridicat al rezultatului final. Radiografii cu un nivel mult mai scazut de radiatii, zambet perfect integrat in fizionomia fetei, configurat pe calculator, reconstructii dentare realizate in timp record, in mai putin de 24 de ore, acestea sunt doar cateva exemple de ce poate face tehnologia moderna.

LASERUL STOMATOLOGIC BIOLASE

Precizia ┼či eficien┼úa laserului stomatologic,sunt dovedite de mii de cazuri din ├«ntreaga lume, ├«n urma tratamentelor ├«nregistr├óndu-se rezultate mai bune ┼či un nivel general de satisfac┼úie mai ridicat ├«n r├óndul pacien┼úilor.

RADIOGRAFIE RETROALVEOLAR─é DIGITAL─é KAVO FOCUS

Speciali╚Ötii medicinei dentare utilizeaz─â ast─âzi, din ce ├«n ce mai mult, radiologia digital─â pentru a monitoriza starea de s─ân─âtate oral─â, a detecta, diagnostica ╚Öi trata afec╚Ťiunile.
Radiologia digital─â utilizeaz─â senzori digitali, ├«n locul tradi╚Ťionalului film radiologic, ob╚Ťin├ónd astfel imagini detaliate ale din╚Ťilor, gingiilor ╚Öi altor structuri orale.

Lampa ZOOM white speed

Albirea danturii realizata in cabinetul stomatologic este cea mai eficienta, rapida si sigura metoda de curatare a petelor nedorite. In cazul procedurii de albire dentara, produsul de albire se aplica direct pe dinti si este ÔÇťactivatÔÇŁ cu o sursa lumina sau laser care accelereaza efectul de albire.

Scanner-ul intraoral digital MEDIT I700

Procesul de scanare intraorala ajuta la reproducea cu exactitate a formei si culorii dintilor. Este un procedeu mult mai eficient decat preluarea clasica a amprentei dentare, deoarece aceasta din urma poate suferi modificari structurale.

Anestezia computerizata STA

Anestezia digital─â STA reprezint─â o anestezie a viitorului. ┬áAceasta are c├óteva beneficii ├«n plus pentru pacient fa╚Ť─â de cea clasic─â. Principalul s─âu avantaj este c─â ofer─â o stare ridicat─â de confort. Astfel, cu ajutorul acestui sistem de injectare computerizat─â, gingia va fi suficient de anesteziat─â ├«nainte ca acul s─â p─âtrund─â prea mult ├«n ╚Ťesut ╚Öi s─â creeze nepl─âcere.

Microscopul endodontic Zumax

Procesul de scanare intraorala ajuta la reproducea cu exactitate a formei si culorii dintilor. Este un procedeu mult mai eficient decat preluarea clasica a amprentei dentare, deoarece aceasta din urma poate suferi modificari structurale.

PACIENTI

Recomandari

Ace╚Ötia sunt doar c├ó╚Ťiva dintre pacien╚Ťii clinicilor DentPLUS. Le mul╚Ťumim pentru ├«ncrederea acordat─â medicilor ╚Öi clinicilor noastre.

Mariana Panait
Mariana Panait
16/05/2022
Recomand cu încredere !
Aura Gina
Aura Gina
09/05/2022
Recomand!
Sorin Ene
Sorin Ene
09/05/2022
Servicii profesionale, echipa face o treaba exemplara. Loc curat, simti un sentiment de incredere imediat ce intri pe usa. Recomand tuturor!
Gabriella Stancu
Gabriella Stancu
09/05/2022
dr Ahmedsaad Aiman is the best there is, i didnÔÇÖt feel any pain or disconfort, thank you so much for patience and care. god bless you all!
Lazar Mirela
Lazar Mirela
06/05/2022
Tot personalul medical ,exceptional. Recomand cu incredere.­čĹŹ­čĹŹ­čĹŹ