TEHNOLOGIE

Tehnologii digitale

Stomatologia digitala, care inglobeaza o serie de tehnologii de ultima generatie, nu mai este de cativa ani o moda, ci o necesitate, oferind avantaje semnificative fata de medicina dentara conventionala: tratament mai eficient si mai precis si un nivel de predictibilitate mult mai ridicat al rezultatului final. Radiografii cu un nivel mult mai scazut de radiatii, zambet perfect integrat in fizionomia fetei, configurat pe calculator, reconstructii dentare realizate in timp record, in mai putin de 24 de ore, acestea sunt doar cateva exemple de ce poate face tehnologia moderna.

LASERUL STOMATOLOGIC BIOLASE

Precizia şi eficienţa laserului stomatologic,sunt dovedite de mii de cazuri din întreaga lume, în urma tratamentelor înregistrându-se rezultate mai bune şi un nivel general de satisfacţie mai ridicat în rândul pacienţilor.

RADIOGRAFIE RETROALVEOLARĂ DIGITALĂ KAVO FOCUS

Specialiștii medicinei dentare utilizează astăzi, din ce în ce mai mult, radiologia digitală pentru a monitoriza starea de sănătate orală, a detecta, diagnostica și trata afecțiunile.
Radiologia digitală utilizează senzori digitali, în locul tradiționalului film radiologic, obținând astfel imagini detaliate ale dinților, gingiilor și altor structuri orale.

Lampa ZOOM white speed

Albirea danturii realizata in cabinetul stomatologic este cea mai eficienta, rapida si sigura metoda de curatare a petelor nedorite. In cazul procedurii de albire dentara, produsul de albire se aplica direct pe dinti si este “activat” cu o sursa lumina sau laser care accelereaza efectul de albire.

Scanner-ul intraoral digital MEDIT I700

Procesul de scanare intraorala ajuta la reproducea cu exactitate a formei si culorii dintilor. Este un procedeu mult mai eficient decat preluarea clasica a amprentei dentare, deoarece aceasta din urma poate suferi modificari structurale.

Anestezia computerizata STA

Anestezia digitală STA reprezintă o anestezie a viitorului.  Aceasta are câteva beneficii în plus pentru pacient față de cea clasică. Principalul său avantaj este că oferă o stare ridicată de confort. Astfel, cu ajutorul acestui sistem de injectare computerizată, gingia va fi suficient de anesteziată înainte ca acul să pătrundă prea mult în țesut și să creeze neplăcere.

Microscopul endodontic Zumax

Procesul de scanare intraorala ajuta la reproducea cu exactitate a formei si culorii dintilor. Este un procedeu mult mai eficient decat preluarea clasica a amprentei dentare, deoarece aceasta din urma poate suferi modificari structurale.

PACIENTI

Recomandari

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.