Proteza fixa pe implanturi

Proteza dentara cu capse reprezinta o alternativa la protezele clasice si este preferata in cazul persoanelor care si-au pierdut din diferite motive toti dintii sau in cazul celor carora osul a fost resorbit semnificativ.

Proteza dentara cu capse se poate indeparta usor pentru igienizare si este mult mai confortabila decat proteza dentara mobila. Stabilitatea acestui tip de proteze este data de capsele care se cimenteaza pe dinti, radacinile dentare restante sau pe implanturi.

Intervenția nu este dureroasă, având loc în urma administrării unui anestezic local. În ceea ce privește durata procedurii, ea variază în funcție de numărul de implanturi și complexitatea lor.

PACHET OFERTA “PROTEZA PE IMPLANT”

  • prima vizită
  • 4 implanturi dentare
  • bont bila
  • capsa bont bila
  • proteza pentru lucrarea finala 

Cost pachet: 13.990 lei

Se achita în 2 rate :
Rata 1 – In prima etapa, la inserarea implanturilor dentare, se achita suma de 6990 lei.
Rata 2 – Dupa 4 luni de la etapa chirurgicala se achita suma de 7000 lei.

Proteze dentare mobileOFERTA

Protezele dentare mobile moderne sunt dinti artificiali care au rolul de a inlocui dintii naturali pierduti. Beneficiile protezelor dentare sunt numeroase, incluzand imbunatatirea pronuntiei cuvintelor, a procesului de masticatie si, evident, a increderii in sine. Aceste lucrari pot preveni, de asemenea, lasarea timpurie a fetei, protejand eventualii dinti naturali ramasi (in cazul protezelor partiale).

Profita acum de oferta noastra pentru proteze dentare mobile moderne!

Proteze dentare mobile moderne (partiale) – 2600 lei
ACUM: 2190 lei

Proteza dentara mobila moderna (totala) – 2600 lei
ACUM: 2190 lei

All-on-4 / All-on-6 – Dinti ficsi in 24 de ore

Metoda „All On” consta in plasarea chirurgicala a 4 sau 6 implanturi de titan (sau alte materiale biocompatibile) intr-o pozitie strategica, pe care ulterior se poate atasa lucrarea dentara fixa. Numarul mic de implanturi scade durata interventiei chirurgicale si timpul de vindecare, facand aceasta tehnica de reabilitare orala foarte populara in randul pacientilor.

Oferim soluții de înlocuire a dinților care sunt fixe, rapide (mai putin de 24 de ore) și care au ca scop să se simtă și să funcționeze precum dinții naturali.

1️⃣ Proteza fixa pe 4 implanturi – 40% DISCOUNT
2️⃣ Proteza fixa pe 6 implanturi – 30% DISCOUNT

Posibilitate plata in rate, fara dobanda.

OFERTA IGIENIZARE

Profita acum de oferta noastra pentru IGIENIZARE dentara profesionala! Tot ce ai nevoie pentru o curatare profesionala a dintilor intr-un pachet de servicii la un pret cu totul special.

OFERTA IGIENIZARE DENTARA PROFESIONALA

Detartraj cu ultrasunete + periaj profesional + air flow: 400 lei

ACUM cu 69% REDUCERE: 149 lei

OFERTA – Albire dentara profesionala

Albirea dintilor sau albire dentara este procesul prin care dintii isi recapata culoarea alba. Albirea este necesara atunci cand dintii se ingalbenesc de-a lungul timpului.

Spre deosebire de tehnicile de albire dentara clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica Dent Plus se utilizeaza tehnica albirii cu Accelerator de Albire si Albirea cu Laser.

Profita acum de oferta noastra pentru albire dentara profesionala!

1️⃣ Albire dinti cu LASER Biolase – 1500 lei ACUM: 990 lei

2️⃣ Albire dinti cu lampa ZOOM – 1300 lei ACUM: 990 lei

PACIENTI

Recomandari

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.