Vino la DentPlus beneficiezi de oferta speciala la DETARTRAJ, Airflow si Periaj dentar profesional, un pachet complet igienizare dentara care iti va readuce zambetul pe buze! La doar 99 Lei.

Pentru a-ti mentine dintii frumosi si sanatosi, igiena orala corespunzatoare nu este suficienta. Din acest motiv, se recomanda 2 sedinte de igienizare profesionala pe an, la fiecare 6 luni.

DETARTRAJUL este singura modalitate prin care pot fi indepartate depunerile de tartru si placa bacteriana de pe coroana si radacina dintelui. Neindepartate periodic, acestea pot ataca suprafata smaltului si dauna sanatatii si esteticii dintilor tai. De asemenea, depunerile de tartru favorizeaza aparitia gingivitei.

AirFlow este o procedura inovatoare de curatare profesionala. Cu ajutorul unui dispozitiv care actioneaza pe baza unui jet de aer, combinat cu apa si pulbere de bicarbonat de sodiu, petele, placa dentara si tartrul vor fi indepartate in totalitate. Procedura nu are actiune chimica pe suprafata dintilor si ajuta la redobandirea albului natural al danturii.

Pentru programari faceti click pe butonul Sunt interesat/a de oferta, iar apoi completati formularul de contact.

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA O CONSULTATIE!

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp.

TE ASTEPTAM!

DENTPLUS GORJULUI

Adresa : Blvd. Iuliu Maniu nr.69, Bl. 5P, Scara 8 (parter)

DENTPLUS CRANGASI

Strada Olanesti Nr. 2, Bl. 43, Scara 1, Bucuresti

DENTPLUS LUJERULUI

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 55A, Bl. 17A, Bucuresti

Cabinet Stomatologic Dentplus

© 2016 Dent Plus. Toate drepturile rezervate.