Echipa DentPlus

Medicii noștri profesioniști și prietenoși

Specialiștii noștri sunt profesioniști și înțelegători în tratarea problemelor dentare ale pacientului.

Să facem cunoștință!

Doctori și alți specialiști ai clinicii noastre

Toți angajații clinicii DentPLus fac eforturi deosebite pentru a putea oferi tratamente de calitate, fără durere, astfel încât experiența ta să fie cât se poate de comfortabilă și lipsită de stres.
Dr. Jawad Hala

Dr. Jawad Hala

CEO

Atunci cand am deschis primul cabinet am stiut foarte clar ca imi doresc sa fiu diferita si ca vreau sa ma dezvolt prin investitii in dotarea clinicilor, in noi tehnologii, in calitatea materialelor si a serviciilor.

Dr. Petrut Angelescu

Dr. Petrut Angelescu

Medic Specialist Ortodont

Dr. Angelescu acorda o atentie deosebita pacientilor sai. Rezultatele formidabile ale tratamentelor ortodontice într-un timp foarte scurt și relația medic-pacient bazata pe comunicare ii ofera o popularitate mare printre pacienți.

Dr. Said Ahmad

Dr. Said Ahmad

Medic Dentist

Pacienții mei beneficiază de tratamente de cea mai înaltă calitate. Acest lucru poate fi confirmat de numărul mare de pacienti care au plecat cu zâmbetul pe buze.
Dr. Harasemiuc Andreea

Dr. Harasemiuc Andreea

Medic dentist

Prin abordarea sa atentă și riguroasă, ea se asigură că fiecare pacient primește îngrijire personalizată si adaptată nevoilor într-o atmosfera de confort și siguranță. În cele din urmă, prin expertiza sa și o comunicare eficientă, Dr. Andreea Harasemiuc construiește o relație de încredere cu pacienții săi oferindu-le o experiență pozitivă în cabinetul stomatologic.

Dr. Katih Safwan

Dr. Katih Safwan

Medic dentist

Profesia de medic stomatolog inseamna pasiune, disciplina, rabdare, empatie si o buna comunicare. Mi-am dorit sa schimb in bine starea pacientului printr-un zambet frumos si sanatos.
Dr. Al Rawi Abdul Aziz

Dr. Al Rawi Abdul Aziz

Medic Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala

Profesia de medic este mediul perfect prin care in permanenta sunt nevoit sa imi depsesc limitele. Bucuria de a schimba viata unei personae prin obtinerea unui zambet sanatos, este una dintre recompensele ce nu pot fi masurate.

Dr. Maria Iancu

Dr. Maria Iancu

Medic Stomatolog

Sunt pasionata de profesia mea si este foarte important pentru mine sa redau pacientilor zambetul pe care si-l doresc. Cu ajutorul noilor tehnologii, materiale de buna calitate si, nu in ultimul rând, o buna comunicare, fac tot posibilul sa asigur pacientilor o experienta deosebita si rezultatele asteptate.

Dr. Shaban Mohamed

Dr. Shaban Mohamed

Medic Stomatolog

Mulțumirea mea profesionala este interactiunea cu pacientii. Datorita lor ma dedic actului medical si continui a reda pacientilor increderea in sine prin obtinerea unui zambet frumos si sanatos.

Dr. Orwah Salim

Dr. Orwah Salim

Medic Stomatolog

Fiecare pacient mulțumit îmi oferă motivația de a mă perfecționa. Îmi iubesc profesia, mă dedic în totalitate actului medical si continui sa contribui la construirea zambetului mult dorit de pacienti.

Dr. Seyedin Sepand

Dr. Seyedin Sepand

Medic specialist Ortodontie si Ortopedie dento-faciala

Ortodontia si ortopedia dento-maxilara este o specialitate a medicinei dentare ce se ocupa cu disgnosticarea si apoi tratarea anomaliilor dento-maxilare. Pentru ca zambetul este cel mai frumos accesoriu, ne ocupam de el cu cea mai mare grija.
Dr. Kadhim Shatha

Dr. Kadhim Shatha

Medic Dentist

Am puterea de a aduce pe fetele oamenilor cel mai important accesoriu, zambetul, cu ajutorul tehnologiei avansate si a materialelor de buna calitate. Pe langa faptul ca te scap de orice durere, intotdeauna imbunatatesc si aspectul dintilor.
Dr. Luqman Ola Esam Saleh

Dr. Luqman Ola Esam Saleh

Medic stomatolog

Rolul meu de specialist, este de a rezolva cele mai exigente si complexe cazuri ortodontice. Indiferent de complexitatea cazului, cand muncesti cu placere rezultatele sunt pe masura.

Dr. Musa Ahmed

Dr. Musa Ahmed

Medic Stomatolog

Cunostinte academice, buna practica, devotamentul, dragostea si intelegerea mi-au pavat drumul catre meseria de medic.

Dr. Said Bassam

Dr. Said Bassam

Medic Dentist

Cel mai mult ma motiveaza interactiunea cu pacientii mei si gandul ca pot participa la imbunatatirea vietii lor. Am convingerea ca zambetul este cel mai minunat lucru al unui om.

Dr. Soleiman Alchoiech

Dr. Soleiman Alchoiech

Medic Stomatolog

Imi face placere sa ajut pacientii sa isi recapete si sa isi mentina sanatatea dentara printr-o atenta grija fata de intregul proces medical.

Lupu Cristina – Andreea

Lupu Cristina – Andreea

General Manager

Gheorghe Anca – Maria

Gheorghe Anca – Maria

Human Resources Manager

Contactează DentPlus

Clinica DentPlus furnizează o gamă variată de servicii stomatologice pentru toți pacienții, de la cei mai tineri, până la cei mai în vârstă.

Telefon programari

+4-031-433-4331
L-D: 08.00 - 22.00

Programare

0787 777 216
0729 486 008
0770 595 379