Echipa DentPlus

Medicii noștri profesioniști și prietenoși

Specialiștii noștri sunt profesioniști și înțelegători în tratarea problemelor dentare ale pacientului.

Să facem cunoștință!

Doctori și alți specialiști ai clinicii noastre

Toți angajații clinicii DentPLus fac eforturi deosebite pentru a putea oferi tratamente de calitate, fără durere, astfel încât experiența ta să fie cât se poate de comfortabilă și lipsită de stres.
Dr. Said Ahmad

Dr. Said Ahmad

Medic Dentist

Pacienții mei beneficiază de tratamente de cea mai înaltă calitate. Acest lucru poate fi confirmat de numărul mare de pacienti care au plecat cu zâmbetul pe buze.
Dr. Ilea Alexandra – Maria

Dr. Ilea Alexandra – Maria

Medic Specialist Parodontologie

unt bucuroasa ca pot sa ofer pacientilor mei o experienta cat mai placuta in cadrul clinicii. Am multa rabdare, imi place sa le explic fiecare asperct despre despre problemele pe care le au si pun foarte mult accent pe educarea pacinetului pentru o igiena orala exemplara.

Dr. Mahdi Salam

Dr. Mahdi Salam

Medic dentist, Specialist in Protetica Dentara

Satisfactia si implinirea pe care mi-o dau pacientii carora le redau increderea in sine si le repun zambetul pe buze ma fac sa practic cu drag aceasta profesie.
Dr. Luqman Ola Esam Saleh

Dr. Luqman Ola Esam Saleh

Medic stomatolog

Rolul meu de specialist, este de a rezolva cele mai exigente si complexe cazuri ortodontice. Indiferent de complexitatea cazului, cand muncesti cu placere rezultatele sunt pe masura.

Dr. Al Rawi Abdul Aziz

Dr. Al Rawi Abdul Aziz

Medic Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala

Profesia de medic este mediul perfect prin care in permanenta sunt nevoit sa imi depsesc limitele. Bucuria de a schimba viata unei personae prin obtinerea unui zambet sanatos, este una dintre recompensele ce nu pot fi masurate.

Dr. Kadhim Shatha

Dr. Kadhim Shatha

Medic Dentist

Am puterea de a aduce pe fetele oamenilor cel mai important accesoriu, zambetul, cu ajutorul tehnologiei avansate si a materialelor de buna calitate. Pe langa faptul ca te scap de orice durere, intotdeauna imbunatatesc si aspectul dintilor.
Dr. Katih Safwan

Dr. Katih Safwan

Medic dentist

Profesia de medic stomatolog inseamna pasiune, disciplina, rabdare, empatie si o buna comunicare. Mi-am dorit sa schimb in bine starea pacientului printr-un zambet frumos si sanatos.
Dr. Gholami Mohammad

Dr. Gholami Mohammad

Chirurgie dento alveolara

Ca specialist in chirurgie dento-alveolara ma confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, de aceea tratez cu profesionalism si dăruire fiecare caz in parte. Zambetul reprezinta eticheta fiecărui om si ma bucur sa contribui la construirea acesteia.
Dr. Said Bassam

Dr. Said Bassam

Medic Dentist

Cel mai mult ma motiveaza interactiunea cu pacientii mei si gandul ca pot participa la imbunatatirea vietii lor. Am convingerea ca zambetul este cel mai minunat lucru al unui om.
Dr. Soleiman Alchoiech

Dr. Soleiman Alchoiech

Medic Stomatolog

Imi face placere sa ajut pacientii sa isi recapete si sa isi mentina sanatatea dentara printr-o atenta grija fata de intregul proces medical.

Dr. Ahmedsaad Aiman

Dr. Ahmedsaad Aiman

Medic Specialist Endodontie

Durerea dentară ii poate  afecta atat pe copii cât și pe Adulți, aceasta  apare  sub diferite forme, de la înțepături, până la dureri severe.Scopul propriu zis pe care îl am, e de a ameliora durerea pacienților și de a le face viața mai buna,drept fapt muncesc zi de zi pentru a progresa in domeniul endodontic.

Dr. Musa Ahmed

Dr. Musa Ahmed

Medic Stomatolog

Cunostinte academice, buna practica, devotamentul, dragostea si intelegerea mi-au pavat drumul catre meseria de medic.

Dr. Seyedin Sepand

Dr. Seyedin Sepand

Medic specialist Ortodontie si Ortopedie dento-faciala

Ortodontia si ortopedia dento-maxilara este o specialitate a medicinei dentare ce se ocupa cu disgnosticarea si apoi tratarea anomaliilor dento-maxilare. Pentru ca zambetul este cel mai frumos accesoriu, ne ocupam de el cu cea mai mare grija.
Dr. Costescu Toma

Dr. Costescu Toma

Medic Primar Stomatologie Generală

Fiecare pacient mulțumit îmi oferă motivația de a continua și a mă perfecționa. Îmi iubesc profesia, mă dedic în totalitate actului medical și nu cunosc imposibilul.
Lupu Cristina – Andreea

Lupu Cristina – Andreea

General Manager

Luca Anca – Maria

Luca Anca – Maria

Human Resources Manager

Dr. Jawad Hala

Dr. Jawad Hala

Fondator

Atunci cand am deschis primul cabinet am stiut foarte clar ca imi doresc sa fiu diferita si ca vreau sa ma dezvolt prin investitii in dotarea clinicilor, in noi tehnologii, in calitatea materialelor si a serviciilor.

Contactează DentPlus

Clinica DentPlus furnizează o gamă variată de servicii stomatologice pentru toți pacienții, de la cei mai tineri, până la cei mai în vârstă.

Telefon programari

+4-031-433-4331
L-D: 08.00 - 22.00

Programare

0787 777 216
0729 486 008
0770 595 379