Clinica Stomatologica Dent Plus Veteranilor

Blvd. Iuliu Maniu 55A, Bucuresti, România
Telefon : 021 771 1877

Clinica Stomatologica Dent Plus Gorjului

Blvd. Iuliu Maniu 69, Bl. 5P, Bucuresti
Tel: 021 434 9376

Clinica Stomatologica Dent Plus Crangasi

Strada Olanesti nr. 2, Bl. 43, Sc. 1, Ap. 4
Tel: 031 433 43 31

Clinica Stomatologica Dent Plus Vitan

Bd. Ramnicu Sarat nr. 24 , bl7 / B , sc. A , ap.4
Mobil : 0787.451.577

Bine ai venit la DentPlus

Cabinet Stomatologie Crangasi

Cauti un cabinet stomatologie Crangasi? Ne gasesti pe Stada Olanesti la numarul 2 la cativa pasi de statia de metrou Crangasi. Oferim pacientilor nostri tratamente adecvate, personalizate in functie de problemele specifice, precum si solutii complete de preventie, profilaxie si cosmetica dentara, prevenind ulterioarele afectiuni ce pun in pericol sanatatea dentara.

In cei peste 15 ani de activitate, am oferit intotdeauna pacientilor nostri servicii complete de profilaxie si preventie, astfel incat sa fim cu un pas inaintea oricaror afectiuni care ar putea aparea.

Serviciile noastre sunt concepute din grija pentru pacienti, iar scopul nostru este acela de a oferi tratamente de cea mai inalta calitate, precum si modalitati flexibile de plata, cum ar fi plata in rate lunare egale, fara dobanda.

Suntem adepti convinsi ai dezvoltarii continue, motiv pentru care suntem in permanenta la curent cu ultimele noutati si inovatii din domeniul stomatologic.

Va oferim nu doar un mediu profesionist, ci si rabdarea, confortul si atentia necesara fiecarui pacient in parte.

  • Satisfactia pacientilor 92% 92%
  • Succesul tratamentelor 95% 95%
  • Pacientii ne recomanda 98% 98%
de ce să alegi DentPlus

Câteva din motivele pentru care pacienții aleg DentPLus

Dorim sa oferim tot ce este mai bun în domeniul stomatologiei

Facem totul din INIMA

Avem grijă de sănătatea ta dentară cu mare compasiune și înțelegere, astfel încât să poți avea cel mai bun zâmbet posibil.

Lucrăm cu Zâmbete

Zâmbetul nu se estompează niciodată pe fețele medicilor noștri, deoarece dorim să creăm o atmosferă in care să te simți confortabil.

Suntem disponibili

Suntem gata să verificăm în cabinetele noastre orice problemă a dinților, în orice moment al zilei, chiar și în weekend și de sărbători.

Diagnostic sigur

Când dinții tăi sunt cariați sau deteriorați, folosim instrumente moderne pentru a detecta problema și a oferi tratament.

Promovăm prevenția

Oferim control anual pentru starea de sănătate dentară și oferim numeroase promoții pentru clienții clinicilor noastre.

Plata in rate

Permitem plata în rate ale serviciilor oferite în cazul în care clienții doresc sa esaloneze costurile lucrarilor realizate.

ECHIPAMENT & DOCTORI

Avem cele mai moderne echipamente stomatologice pentru o ingrijire de top.

Intreaga noastra activitate este supusa unor proceduri riguroase de mentinere si imbunatatire a calitatii serviciilor oferite. Poti beneficia de serviciile ireprosabile DentPlus la cele trei cabinete, de unde personalul nostru se va asigura ca vei pleca cu zambetul pe buze.

Echipa de medici si specialisti DentPlus este inclusa permanent in programe de specializare, iar cele cabinetele dispun de aparatura performanta, care asigura acuratetea fiecarei interventii, indiferent de complexitatea acesteia.

Să facem cunoștință!

Doctori și alți specialiști ai clinicii noastre

Toți angajații clinicii DentPLus fac eforturi deosebite pentru a putea oferi tratamente de calitate, fără durere, astfel încât experiența ta să fie cât se poate de comfortabilă și lipsită de stres.
Dr. Gholami Mohammad

Dr. Gholami Mohammad

Chirurgie dento alveolara

Ca specialist in chirurgie dento-alveolara ma confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, de aceea tratez cu profesionalism si dăruire fiecare caz in parte. Zambetul reprezinta eticheta fiecărui om si ma bucur sa contribui la construirea acesteia.
Dr. Ilea Alexandra – Maria

Dr. Ilea Alexandra – Maria

Medic Specialist Parodontologie

unt bucuroasa ca pot sa ofer pacientilor mei o experienta cat mai placuta in cadrul clinicii. Am multa rabdare, imi place sa le explic fiecare asperct despre despre problemele pe care le au si pun foarte mult accent pe educarea pacinetului pentru o igiena orala exemplara.

Dr. Mahdi Salam

Dr. Mahdi Salam

Medic dentist, Specialist in Protetica Dentara

Satisfactia si implinirea pe care mi-o dau pacientii carora le redau increderea in sine si le repun zambetul pe buze ma fac sa practic cu drag aceasta profesie.
Dr. Katih Safwan

Dr. Katih Safwan

Medic dentist

Profesia de medic stomatolog inseamna pasiune, disciplina, rabdare, empatie si o buna comunicare. Mi-am dorit sa schimb in bine starea pacientului printr-un zambet frumos si sanatos.
Dr. Said Ahmad

Dr. Said Ahmad

Medic Dentist

Pacienții mei beneficiază de tratamente de cea mai înaltă calitate. Acest lucru poate fi confirmat de numărul mare de pacienti care au plecat cu zâmbetul pe buze.
Dr. Said Bassam

Dr. Said Bassam

Medic Dentist

Cel mai mult ma motiveaza interactiunea cu pacientii mei si gandul ca pot participa la imbunatatirea vietii lor. Am convingerea ca zambetul este cel mai minunat lucru al unui om.

PACIENTI

Recomandari

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor DentPLUS. Le mulțumim pentru încrederea acordată medicilor și clinicilor noastre.